5 Eylül 2009 Cumartesi

Kalacak Yerler Hakkında - 2 : Yaz Gülü Pansiyon


  Adadaki ikinci günümüzde Yaz Gülü Pansiyon'da kaldık. Kışla'yı geçtikten sonra Yeni Bademli'nin girişinde, sağınıza baktığınızda direk görebileceğiniz şekilde bir duvarında Yaz Gülü Pansiyon yazan bir yer..

Yaz Gülü Pansiyonu ve kiraladığımız araba

  Pansiyon oldukça uygun fiyatlı. Biz kaldığımızda gecelik 3 kişilik oda 40 tl'ydi. Normal sezonda da diğerlerinden daha uygun fiyat veriyorlar anladığım kadarıyla. Kalacağınız gün sayısının artması da fiyatın düşebilmesinde bir etmen.

  Pansiyonu köylü, güler yüzlü bir teyze/apla işletiyor ailesiyle beraber. Biz gittiğimizde kocası keçilere gitmişti sanırım, göremedik onu. 3 apart daire, ortak bir bahçeyi kullanıyor. Her dairede içeride bir çift kişilik yatak, bir tekli; mutfağın bulunduğu salonda da bir çekyat ve bir yatak bulunuyor. Buzdolabı, TV, Ocak ve sıcak su bulunuyor. Ayrıca tercih edenler için bu apartlarda çekecek şekilde wireless internetleri de varmış; test etme olanağım olmadı ne yazık ki.

  Bu pansiyondan bahsetmemin nedeni, iyi insanlara benziyor olmaları.. Bize müşteri değil de misafir gibi davranmaları güzeldi. Biz oradayken bir de fransız aile kalıyordu apartların birinde.. Gayet rahat bir pansiyon.. Umarım hep böyle kalır..

İletişim Bilgileri:
Turan Poyraz
Tel: 0286 887 36 73
Cep Tel: 0538 224 35 09

Sonraki Durak: Kaleköy'de İçmek

Hiç yorum yok: